Noutati delicioase

Cofetaria Dumy vine in intampinarea pofticiosilor si iubitorilor de dulciuri. Descopera ultimele noutati deosebite a la Dumy si afla ce este in voga in acest moment in materie de prajituri si torturi.

  • Macarons

    Paris... la vie en rose! Cand vorbim de macarons, nu vorbim despre un simplu rasfat dulce, ci despre o creatie artistica rafinata a cofetariei frantuzesti ce ne-a cucerit simturile cu aroma unica si aspectul elegant. Principalele ingrediente ale acestei prajituri sunt migdalele macinate, albusul de ou »

  • Barul de prajituri/Candy Bar

    Paseste in taramul fermecat al dulciurilor Dumy si gusta din texturile fine si cremoase ale prajiturilor. Pregatit cu mare pricepere de catre cofetarii nostri, barul cu prajituri, cunoscut sub denumirea de "candy bar", reprezinta un cocktail cu deserturi deosebit de fine, ce poate fi realizat »

  • Candy Pops

    Culorile atragatoare ademenesc orice pofticios sa le guste macar o data! Una, doua sau cat mai multe bomboane dulci, candy pops-urile pot face parte din barul tau cu prajituri, folosit tot mai des in cadrul ocaziilor speciale pentru a incanta gusturile si privirile invitatilor. Detaliile desavarsite »