Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului cofetariadumy.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Termeni generali

Cofetariadumy.ro poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara vreo notificare prealabila catre terte persoane. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi fata de produsul furnizat, in functie de gramaj, tip de comanda, decor personalizat in cazul torturilor.

Orice informatie, continut text, imagini, grafica fara a se limita la acestea, continute de acest site se afla in proprietatea Dumy Cofetarie/Patiserie. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Continutul

Continutul acestui site este protejat de Legea Drepturilor de Autor din Romania. Produsele sau serviciile mentionate in paginile site-ului sunt marci inregistrate ale Dumy Cofetarie/Patiserie. Acestea nu pot fi copiate sau reproduce fara acordul prealabil al detinatorului.

Obligatiile utilizatorilor

  • Accesul la continutul online al site-ului cofetariadumy.ro este liber.
  • Pentru optiunea "Plaseaza comanda" si "Comenzi evenimente", utilizatorului i se vor cere datele personale. Formularele vor contine informatiile de contact ale utilizatorului (numele, prenume, adresa de e-mail, telefon).
  • Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la cofetariadumy.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare din newsletetr. Dezabonarea de la newsletter se face instant.
  • In utilizarea serviciilor site-ului, sunteti obligati sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in respectivele sectiuni.

Cofetariadumy.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.

Inregistrare

Pentru a descarca diverse materiale in format .pdf sau prin inscrierea adresei de e-mail in campul de abonare din site, veti fi automat abonati la newsletter. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false, precum si introducerea de date care nu va apartin. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza, fara o notificare prealabila, abonarea la newsletter, daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.

Conditii de utilizare

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletterele trimise de catre Furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care e-mailurile trimise de catre Furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam/Junk/Bulk/Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.

Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca SPAM/Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza voluntar.

Date cu caracter personal

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de Furnizor.

Confidentialitate

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri!

Promotii

Regulamentele pentru promotii pe care le organizam sunt stabilite de catre SC Dumy S.R.L. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site si care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Dispute si Conflicte

Utilizarea site-ului nostru este supusa legilor existente si procedurilor legale aferente. Nimic din continutul "Termeni si conditii" nu va limita dreptul nostru de a ne conforma legilor existente si cerintelor referitoare la utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului cofetariadumy.ro.